Coaching

stop de ratrace en kies voor jezelf

Heb je last van stress of conflicten op het werk?

  • Je bent vaker moe.
  • Je wordt onzeker.
  • Je vindt het moeilijker om keuzes te maken.
  • Je krijgt niet voldoende uitgelegd wat je nodig hebt.
  • Je werkrelaties lopen moeizaam.
  • Je ervaart chaos in je hoofd.
  • Je wil iets ondernemen maar durft niet.
  • Je hebt stress.

 

Het kan anders! Tijdens de coachingsessies doorbreken we je patronen en neem je je leven in eigen handen.

Wat gaan we doen?

We spreken af in mijn praktijk in Herent of online.

Ik begeleid je via een diepgaand traject vanuit jouw verhaal en sterktes. Daarbij ligt de klemtoon op zelfontwikkeling en zelfzorg . We werken met modellen van de Transactionele Analyse rond communicatie, vertrouwen krijgen, mogelijkheden zien en positieve keuzes maken. Van daaruit kan je duurzame verandering creëren.

Via de werkbaarheidscheque kunnen bedrijven financiële steun aanvragen om de arbeidsomstandigheden op het werk te verbeteren zoals het psychisch welbevinden van hun medewerkers. Thema’s zijn het constructief leren omgaan met veranderingen, werkdruk, stresssituaties of conflicten, competentieversterking en persoonlijke ontwikkeling.

Een coachingsgesprek is vertrouwelijk. We werken vanuit concrete voorbeelden aan het versterken van innerlijk leiderschap en zelfsturing.  Het doel is dat men opgedane inzichten kan meenemen en toepassen in toekomstige werksituaties.

stress burn out zelfontwikkeling zelfzorg

Zelfontwikkeling

Met een diepgaand persoonlijk traject begeleid ik je naar positieve en constructieve keuzes.

stress burn out zelfontwikkeling zelfzorg

Zelfzorg, stress, burnout

Samen gaan we je stressfactoren leren herkennen en patronen herbekijken. Hierdoor ontdek je meer opties om met verschillende situaties om te gaan en krijg je meer ruimte voor zelfzorg.

Welzijn op het werk

In het kader van welzijn op het werk bied ik advies, coaching en opleiding aan om werknemers te versterken in hun job en hun welbevinden.

Let me fall if I must.
The one I will become will catch me.
Baal Shem Tov
welkom

Hallo, ik ben Katja

Ik geef aandacht aan jouw natuurlijke kracht om te doen waar jij goed in bent. Samen zetten we fundamenten neer voor een leven op maat van jouw natuurlijke flow. Zo kan jij op jouw beurt meebouwen aan een gezond werkklimaat en een betere samenleving.

Op basis van mijn eigen levenslessen, werkervaring en opleidingen stippel ik sessies op maat uit. Liefst al wandelend in de velden rond mijn praktijk in Herent.

Lieve woorden

Nog eens een hele dikke Merci voor je luisterbereidheid, je perfecte vragen, je opmerkzaamheid, je intuïtie, je humor, je uitleg, …

Je aanpak en de wandelingen hebben indruk gemaakt.  

P. ​

De werkwijze was verbazend positief, de focus lag steeds op krachten. Er kwamen telkens nieuwe opdrachten, creatieve ook, die me hielpen om tot de kern te komen, maar vooral om terug verbinding te krijgen met mijn kracht, waar ik voor sta.

A.

Na het gesprek bij jou kwam ik steeds buiten, met veel energie, een fris hoofd en veel zelfvertrouwen om er tegenaan te gaan.!! Ik wens jou nog veel succes toe, en zal nooit vergeten wat jij voor mij betekend hebt, en nog betekent.

L.

Veelgestelde vragen

Leren omgaan met veranderingen, werkdruk, stresssituaties of conflicten, communicatie, zelfvertrouwen, competentieversterking, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Ik werk het liefst met sessies van 1,5 uur zodat we echt de tijd kunnen nemen voor wat op dat moment van belang is.

Een traject rond zelfzorg en communicatie duurt gemiddeld 8 à 10 uur. Het aantal sessies hangt ook af van jouw specifieke vraag. Ik maak hiervoor graag een offerte op maat

Ik maak graag een offerte op vraag van jouw bedrijf. Met de werkbaarheidscheque kan je subsidies aanvragen voor de ondersteuning van je medewerkers in het kader van welzijn op het werk. Meer informatie vind je hier.

Als particulier kan loopbaanbegeleiding een belangrijke tool zijn in het kader van stresspreventie en zelfontwikkeling. Voor deze specifieke coaching betaal je 45 euro voor 4 uur voor je eerste loopbaancheque van VDAB en 45 euro voor de volgende 3 uur. Meer info hierover vind je in de blog of op de website van VDAB.  

En nu?
Nu is het tijd
voor u!