Coaching

stop de ratrace en kies voor jezelf

Ken je jouw stress-signalen?

  • Je bent vaak moe.
  • Je voelt je onzeker.
  • Je vindt het moeilijk om keuzes te maken.
  • Je hebt het gevoel vast te zitten.
  • Je (werk)relaties lopen moeizaam.
  • Je ervaart chaos in je hoofd.
  • Je wil iets ondernemen maar durft niet.
  • Je hebt stress.


Het kan anders! Tijdens de coachingsessies doorbreken we je patronen en neem je je leven in eigen handen. 

Wat gaan we doen?

We gaan samen, vaak letterlijk, op pad. Ik begeleid je via een diepgaand traject vanuit jouw verhaal en sterktes.

Daarbij ligt de klemtoon op zelfontwikkeling, zelfzorg en/of een heldere kijk krijgen op jouw loopbaan. Je leert communiceren, vertrouwen krijgen, mogelijkheden zien en keuzes maken. Van daaruit kan je duurzame verandering creëren.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en duurt zo’n 30 minuten. We spreken af in mijn praktijk in Herent of online. Daarna volgen er gemiddeld 7 sessies aan 90 euro per uur waar we verdiepend ingaan op jouw vragen. 

Via de werkbaarheidscheque kunnen bedrijven financiële steun  aanvragen om de arbeidsomstandigheden op het werk te verbeteren zoals het psychisch welbevinden van hun medewerkers. Thema’s zijn het leren omgaan met veranderingen, werkdruk, stresssituaties of conflicten, competentieversterking en persoonlijke ontwikkeling.

In het kader van stresspreventie en zelfontwikkeling kan loopbaanbegeleiding ook een belangrijke tool zijn. Voor deze specifieke coaching betaal je 40 euro voor 4 uur voor je eerste loopbaancheques van VDAB en 40 euro voor de volgende 3 uur. Meer info hierover vind je in de blog of op de website van VDAB.

stress burn out zelfontwikkeling zelfzorg

Zelfontwikkeling

Met een diepgaand persoonlijk traject begeleid ik je naar positieve keuzes. Met een constructieve kijk naar het leven en de toekomst.

stress burn out zelfontwikkeling zelfzorg

Zelfzorg, stress, burnout

Samen gaan we je stressfactoren leren herkennen en patronen herbekijken. Zodat je meer ruimte krijgt voor zelfzorg.

Welzijn op het werk

In het kader van welzijn op het werk bied ik advies, coaching en opleiding aan om werknemers te versterken in hun job.

Let me fall if I must.
The one I will become will catch me.
Baal Shem Tov
welkom

Hallo, ik ben Katja

Ik geef aandacht aan jouw natuurlijke kracht om te doen waar jij goed in bent. Samen zetten we fundamenten neer voor een leven op maat van jouw natuurlijke flow. Zo kan jij op jouw beurt meebouwen aan een betere samenleving.

Op basis van mijn eigen levenslessen, werkervaring en opleidingen stippel ik sessies op maat uit. Liefst al wandelend in de velden rond mijn praktijk in Herent.

Lieve woorden

Nog eens een hele dikke Merci voor je luisterbereidheid, je perfecte vragen, je opmerkzaamheid, je intuïtie, je humor, je uitleg, …

Je aanpak en de wandelingen hebben indruk gemaakt.  

P. ​

De werkwijze was verbazend positief, de focus lag steeds op krachten. Er kwamen telkens nieuwe opdrachten, creatieve ook, die me hielpen om tot de kern te komen, maar vooral om terug verbinding te krijgen met mijn kracht, waar ik voor sta.

A.

Na het gesprek bij jou kwam ik steeds buiten, met veel energie, een fris hoofd en veel zelfvertrouwen om er tegenaan te gaan.!! Ik wens jou nog veel succes toe, en zal nooit vergeten wat jij voor mij betekend hebt, en nog betekent.

L.

Veelgestelde vragen

Ik werk het liefst met sessies van 1,5 uur zodat we echt de tijd kunnen nemen voor wat op dat moment van belang is.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Verder kosten de coachingsessies 90 euro voor 1 uur dus 135 euro voor 1,5 uur.

Voor sessies loopbaanbegeleiding kan je betalen met de loopbaancheques van VDAB. Voor andere sessies kan je een tussenkomst vragen aan je mutualiteit. Hier vind je wat-wordt-er-terugbetaald-van-je-bezoek-aan-de-psycholoog.

 Je aantal sessies hangt af van jouw specifieke vraag. De gemiddelde tijd die nodig is om aan je vraag tegemoet te komen is 5 sessies van 1,5 uur.

Je kan bij me terecht voor vragen over thema’s als zingeving, zelfvertrouwen, communicatie, conflicthantering, omgaan met veranderingen, werkdruk, stress, burnout, competentieversterking, zelfontwikkeling en leiderschap.

En nu?
Nu is het tijd
voor u!