Loopbaanbegeleiding Herent

Je kan je verhaal op elk moment aanpassen of herschrijven en het in de wereld zetten.

Op zoek naar een betere privé/werkbalans?

 • Je wil een job waarin je je goed voelt en met plezier naar je werk gaat.
 • Je wil graag meer inzicht in je competenties.
 • Je wil effectiever leren communiceren op de werkvloer.
 • Je wil beter of sneller je grenzen aangeven.
 • Je wil een betere werk/privébalans.
 • Je wil je stresslevel op het werk verminderen.
 • Je wil je loopbaan in eigen handen nemen.

 

Het kan! Tijdens de loopbaanbegeleidingssessies bespreken we samen je loopbaanvraag en kijken we hoe je je competenties kan versterken om een duurzame en bewuste loopbaankeuze te maken.

Wat gaan we doen?

We ontmoeten elkaar voor het eerst in een gratis kennismakingsgesprek waar we je vraag bespreken en de manier waarop ik werk. Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Vanaf het moment dat je kiest voor ennu geef ik een eerste opdracht.

Tijdens de intake zoomen we in op jouw ervaringen, breder dan je werk alleen zodat ik snel mee ben met jouw verhaal.

In de verdiepingsgesprekken krijgen we zicht op jouw ontwikkelingstraject waarbij we aandacht besteden aan je sterktes en groeimogelijkheden. Zo kan je een loopbaankeuze maken die aansluit bij wat jij belangrijk vindt en wil meenemen naar de toekomst. Het doel is beweging brengen in je huidige werkcontext en een job waar jij met plezier gaat werken.

Voor wie in zijn functie blijft gaan we kijken wat nog meer nodig is om met meer zelfzekerheid en goesting naar het werk te gaan. Als je uitkijkt naar een andere job kunnen je inzichten je helpen bij het maken van een nieuwe keuze en ben je gesterkt voor het sollictatieproces dat begint.

Op het einde van het traject geef ik je een tevredenheidsmeting mee en na de begeleiding is er de mogelijkheid voor een gratis nagesprek als evolutiegesprek dat je binnen het jaar mag opnemen.

loopbaancheque

Loopbaanbegeleidingcheques

Om loopbaancheques te kunnen bestellen, moet je minimum 7 jaar werkervaring hebben als werknemer of zelfstandige.

Je kan om de 6 jaar één loopbaancheque bestellen voor 4 uur loopbaanbegeleiding en één loopbaancheque voor 3 uur.

Meer info over de voorwaarden vind je in de blog “Bouw aan je toekomst met loopbaanbegeleiding” of op de website van VDAB.

Telkens als we de ladder van de persoonlijke ontwikkeling bestijgen gaat het gepaard met een periode van ongemak, zelfs irritatie. Ik heb hier nog nooit een uitzondering op gekend.”
Dan Millman

Ik ben Katja, jouw loopbaancoach

We kijken op een gestructureerde manier naar jouw loopbaanvragen. Via verschillende methodes vergroot je jouw zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing. Je ontwikkelt een taal om jezelf te profileren in je functie, bij sollicitaties en tijdens netwerkmomenten.

De letters van ennu vatten het loopbaanbegeleidingstraject bij ennu samen:

 • Erkennen welke signalen aangeven dat het tijd is voor verandering.
 • Nadenken over verleden en heden, motivatie, interesses, competenties, ….
 • Noden opsporen om te kunnen ontwikkelen.
 • Uitnodiging om je toekomst in handen te nemen gebaseerd op een positieve keuze.

Lieve woorden

Dankzij Katja haar positieve en motiverende mindset kon ik voorkomen dat ik echt opgebrand geraakte. Katja leerde me kennismaken met de verbindende communicatie, een tool waar ik nog regelmatig de vruchten van pluk.

 

 

 

Veerle

Ik ben blij dat Katja mijn pad gekruist heeft. In het grote aanbod van loopbaan-begeleiders heb ik een pareltje gevonden. Katja is rustig, empathisch en past zich aan aan je noden. Haar aanpak, flexibiliteit en academische scholing in de psychologie was exact wat ik nodig had om te kunnen reflecteren en mijn eigen kracht terug te vinden.

Verena

Katja zorgde ervoor dat ik terug op mijn pootjes terecht kwam na een moeilijke periode. Geen klassieke loopbaanbegeleiding hier – Ik had de indruk dat ik mezelf beter leerde kennen uit de gesprekken die ik met Katja voerde, zodat ik ook beter wist wat ik wilde.

 

 

Barbara

Veelgestelde vragen

Ik werk het liefst met sessies van 1,5 uur zodat we echt de tijd kunnen nemen voor wat op dat moment van belang is.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Voor de loopbaanbegeleidingssessies betaal je met de loopbaancheque van de Vlaams overheid. 

Je hebt recht op 2 loopbaancheques. De eerste loopbaancheque geeft je recht op 4 uur loopbaanbegeleiding, de tweede op 3 uur. Na de begeleiding heb je nog recht op een gratis nagesprek. 

Je kan bij me terecht voor al je loopbaanvragen en vragen over thema’s als zingeving, zelfvertrouwen, communicatie, stress, burnout, zelfontwikkeling en leiderschap.

En nu?
Nu is het tijd
voor u!